Tuff bortamatch mot IBK Sundsvall. Första perioden är inge vidare……

Tuff bortamatch mot IBK Sundsvall. Första perioden är inge vidare……

Tuff bortamatch mot IBK Sundsvall. Första perioden är inge vidare, mycket misstag och nedtryckt i egen zon. Men vi kommer undan med 2-1 och får vara nöjd med resultatet. Andra perioden ser ut som första men vi har lite mer boll, men kommer sällan till avslut. 4-1 på tavlan är väl ganska rättvist. Inför 3e så släpper grabbarna på tyglarna och får in 3 bollar och likaläge. Med 1 sekund kvar får vi ett drömläge att avgöra matchen, men IBKs målvakt gör en bra räddning. Sudden väntar och vi snackar om att plocka målvakt vid vinst av tek för att få spela 5vs4. Vi vinner tek och plockar målvakt, men dom sätter en press direkt och vi tappar boll och dom får avgöra i öppen kasse, avd (coachmiss). Men all beröm till grabbarna som kommer igen och verkligen gör att vi nästan snuvar IBK på segern!
Joel Eriksson och Paal Sundberg poängbäst för dagen.
Nu blickar vi framåt och hoppas nästa år ger fler poäng och en kvalplats!
God jul önskar Herrlaget alla supportrar och sponsorer ??

//Coach Heppa