Vi nog förtjänar ledning efter 20 min!

Vi nog förtjänar ledning efter 20 min!

– Tycker vi gör en riktigt bra 1a period där vi nog förtjänar ledning efter 20 min. Det handlar dock om att ta tillvara på på sina chanser. Dalen tar över i 2a perioden och drar ifrån till en klar ledning, tycker inte vi orkar jobba på lika bra utan hamnar mer på hälarna i avgörande lägen och det vi våga göra offensivt i 1a är som borta i 2a. Första halvan av 3e försöker vi hitta tillbaka tillbaka till det vi gör i 1a och det ser till en början bra ut. Luften går nog ur oss då det kontrar in ett mål efter 9 min. Dalen vinner rättvist över 60 min, tycker dock inte slutresultatet speglar matchbilden. Vi tar med oss bra boxplay, powerplay, extra beröm till debuterande Kajsa samt Linn Julia Maja.
Tränare Patrik Karlsson

Inlägget postades i Damer. Skapa ett bokmärke för länken.