Hudik ungdom som inte är så ungdomliga av sig ställer upp med ett rutinerat lag!

Hudik ungdom som inte är så ungdomliga av sig ställer upp med ett rutinerat lag!

Tränare Heppa Hellberg om dagens match
Vi får tidigt 0-2 emot oss men känner att det är vi som skapar hela tiden och tillslut sitter några mål. En jämt period 3-3. 2a perioden är våran helt klart och vi dominerar på planen, stänger ned i försvaret och spelar fint framåt. 6-4 inför sista. Vi får ett mål snabbt, men sedan blir det tyvärr 15 nervösa minuter. Vi får ta en timeout vid 7-7 för att lugna ned oss. Sista minuterna får vi 2st PP varför 15sek i 5-3. Vi lyckas tillslut hänga en kasse med 1.30 kvar av matchen. Sista minuten spelar vi grymt försvar och lyckas vinna denna jämna drabbning. Hyllar 1a linan som står för 7 kassar. Men hela laget gör en gedigen insats!